Opinie

By 26 komentarzy

26 Comments

  1. Dziękujemy za oprawę naszego wesela 🙂 wszystko było na najwyższym poziomie 🙂 goście do dzisiaj piszą sms-y i dzwonią z informacją, że było to najlepsze wesele na jakim byli 🙂 ogromna w tym zasługa Panów Andrzeja i Kamila.
    Świetny glos, super muzyka… Repertuar dostaliśmy wcześniej na maila, także mogliśmy coś zmienić, poprosić o zagranie naszych ulubionych kawałków 🙂 a na weselu goście bawili się super od samego początku do białego rana 🙂 zabawy, które „zaserwował” DJ były taktowne, na odpowiednim poziomie, ale było również mnóstwo śmiechu i świetnej zabawy 😉 fajne były wstawki muzyki biesiadnej podczas posiłków!
    Jedno jest pewne, to m. in. dzięki Wam mamy rewelacyjne wspomnienia 🙂
    Dziękujemy.
    Ania i Marek

  2. Witamy.
    Pragniemy podziękować za wspaniałą zabawę podczas naszego wesela. Jesteśmy pod wrażeniem umiejętności oraz chęci współpracy z nami oraz obsługą sali, Panowie spełniali każde nasze życzenie (nawet zmiany w trakcie imprezy, które wymyślaliśmy na bieżąco). Konkursy bardzo zabawne i wykonywane w odpowiednich momentach. Biesiada za stołami a także przyśpiewki przy Grillu na zewnątrz wykonane w bardzo miłej atmosferze. Hitem poprawin było Karaoke oraz zabawy i tańce wszelkiego rodzaju. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy:
    Pozdrawiamy !!!

  3. Panowie wielki szacun i uznanie za to jak potraficie zabawić gości . Jesteście po prostu zajebiści. Dziękuję za wspaniałą zabawę i pozdrawiam.

  4. Bardzo dziękujemy za wspaniałą zabawę którą na naszym weselu zapewnili nam i naszym gościom Pan Andrzej i Kamil.
    Wszystkie co ustaliliśmy było wykonane wzorowo, biesiada za stołami po prostu rewelacja,zabawy oczepinowe śmieszne ale na wysokim poziomie, ogólnie nic dodać nic ująć.
    Pozdrawiamy serdecznie i będziemy Was wszystkim polecać.

  5. Bardzo serdecznie raz jeszcze dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela, które odbyło się 06.09.14.
    Panowie jesteście po prostu niepowtarzalni, muzyka ze sceny jaki i za stołami bardzo fajna dopasowana dla wszystkich gości młodszych i starszych. To właśnie dzięki Wam nasze wesele było udane w 100% za co jesteśmy wam bardzo wdzięczni i nie zapomnimy tej nocy nigdy.
    Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego.
    Aldona i Robert

  6. Wielkie wyrazy uznania dla Panów Andrzeja i Kamila. Jesteście bardzo zgranym duetem wszystko jest dopięte na ostatni guzik, uzupełniacie się różnicą wieku przy Was po prostu bawią się młodsi i starsi właśni tak powinno być bo trzeba zabawić i zadowolić wszystkich gości. Byliśmy świadkami u Aldony i Roberta i bardzo się z tego cieszymy, że mieliśmy okazję Was poznać i zobaczyć widzimy się w przyszłym roku na naszym weselu.
    Pozdrawiamy i do zobaczenia.
    Małgosia i Łukasz

  7. Witamy serdecznie.
    Chcielibyśmy jeszcze raz serdecznie podziękować Panom za wspaniałą muzykę na naszym weselu, które odbyło się 06.09.2014. Jesteśmy w pełni zadowoleni ze współpracy z Panami zdajemy sobie sprawę, że byliśmy dosyć trudnym klientem ale chcieliśmy aby wszystko wyszło jak najlepiej (przepraszamy za naszą panikę).
    Musimy przyznać, że wahaliśmy się czy wziąć zespół czy DJ-a ale teraz wiemy, że to był bardzo dobry wybór i będziemy Panów polecać wszystkim.
    Jeszcze raz wielkie dzięki i pozdrawiamy Marzena i Rafał.

  8. Witamy.
    Chcielibyśmy jeszcze raz podziękować Panom za wszystko. Muzyka bardzo dobrze dobrana dla naszych gości no i utwory wykonywane na żywo po prostu jak na Dj-a to rzadko spotykane. Bardzo fajne zabawy oczepinowe na bardzo wysokim poziomie a gadżety odjazdowe. Moglibyśmy jeszcze pisać i pisać ale chyba nie o to chodzi po prostu jesteśmy Panom bardzo wdzięczni, że tak uświetniliście tak ważny dzień w naszym życiu.
    Pozdrawiamy Basia i Tomek

  9. Pragniemy bardzo podziękować za całą oprawę muzyczną naszego wesela. Mimo, że od wesela minęło ponad miesiąc jesteśmy pod wielkim wrażeniem pomysłowości Panów. Zabawy podczas wesela oraz w trakcie oczepin bardzo fajne i pomysłowe, utwory grane na żywo i odtwarzane trafione w nasz gust i naszych gości. Wszyscy się świetnie bawili do rana a my zapamiętamy wesele na całe życie.
    Pozdrawiamy serdecznie i polecamy weselnego dj-a.
    Magda i Leszek z 11.10.2014

  10. Bawiliśmy się ze znajomymi 29.11.2014 w Wieruchowie sala Margo na zabawie Andrzejkowo-integracyjnej i jesteśmy w pełni zadowoleni z wyboru DJ-a. Panowie mają świetne poczucie humoru,fajne zabawy i co najważniejsze potrafią zabawić gości w każdym wieku. Jeszcze raz wielkie dzięki od całego Piotrkówka Dużego. Pozdrawiamy i oczywiście polecamy wszystkim.

  11. Panowie godni polecenia. Grali na moim weselu w listopadzie 2014, wczoraj odebraliśmy z mężem płytę z wesela która przypomniała nam jak sie świetnie bawiliśmy dzięki tym Panom! POLECAMY!

  12. Mieliśmy przyjemność bawić się w wieczór WALENTYNKOWY z DJ-em i jesteśmy pod wielkim wrażeniem pomysłowości i profesjonalizmu owych Panów Andrzeja i Kamila. Nie wiem czy kiedykolwiek tak się wybawiliśmy.
    Spodziewaliśmy się DJ-a, który jak to było co roku puszcza tylko muzykę a tu miła niespodzianka bo DJ gra, śpiewa, tańczy razem z gośćmi na parkiecie po prostu rewelacja. Bardzo dziękujemy za mile spędzoną noc WALENTYNKOWĄ. Oczywiście polecamy wszystkim.
    Para WALENTYNKOWA ( A i K )

  13. Nasze wesele odbyło się 11.04.2015, ale dopiero ochłonęliśmy po tym wielkim przeżyciu i wróciliśmy z podróży poślubnej, więc jesteśmy zobowiązani podziękować Panom Andrzejowi i Kamilowi za świetną oprawę muzyczną naszego wesela. Wesele przebiegło zgodnie z naszymi wcześniejszymi ustaleniami ale pod czujnym okiem DJ-a, który dopasowywał w trakcie imprezy muzykę i zabawy do oczekiwań naszych gości. Wszyscy świetnie bawiliśmy się do samego rana, wiele osób było zaskoczonych pomysłowością Wodzireja oraz ilością różnych gadżetów, które były rozdawane na parkiecie i zostały uwiecznione przez Pana fotografa. Moglibyśmy jeszcze wiele pisać, ale wiemy jedno, że dokonaliśmy dobrego wyboru co do DJ-a.
    Jeszcze raz bardzo dziękujemy i oczywiście polecamy wszystkim, którzy zastanawiają się czy wziąć zespół czy DJ-a ? tu macie dwa w jednym, muzyka na żywo i DJ.

    Pozdrawiamy Monika i Robert

  14. Trudno dobrać słowa by opisać wdzięczność i uznanie za zapewnienie

    fantastycznej zabawy podczas naszej uroczystości, która odbyła się 30.05.2015 r.! To dzięki Panom spełniło się

    nasze marzenie o niezapomnianym, cudownym weselu. Taki dzień zdarza się

    tylko raz i nie da się go poprawić, dlatego tak bardzo zależało nam by naszą

    imprezę udoskonalili i poprowadzili ludzie, którzy mają serca pełne zapału,

    radości i kreatywności, utalentowani ludzie, którzy doskonale wiedzą jak

    porwać gości do tańca i zabaw. Dziękujemy za wspaniałe przeżycia, za ogromne

    pokłady śmiechu, za profesjonalizm, serdeczność i fenomenalną zabawę! Nasi

    goście nie kryli słów uznania dla Panów co świadczy o tym, że mimo

    różnorodności ich stylu, upodobań muzycznych, temperamentów, stanęli

    Panowie na wysokości zadania i wszyscy dobrze się bawili. Jesteśmy szczęśliwi,

    że to Wy byliście z nami w naszym dniu! Dziękujmy! 🙂

  15. Serdecznie Wam dziękujemy! Goście świetnie się bawili, ci młodsi i ci starsi.
    Nasza opinia? Pan Andrzej dobiera muzykę do gości, zwraca uwagę na to, do jakiego typu piosenek najchętniej tańczą. Potrafi również dobrze poprowadzić zabawę przy stole, jak i oczepiny. Panuje nad każdą sytuacją i widać, że stara się, żeby wszystko wypadło po myśli młodej pary.
    Śmiało możemy polecić każdemu takiego dj !!! 🙂

  16. Dziękujemy za udane wesele które odbyło się 13.06.2015 .

    Trzynastka była dla nas szczęśliwa i trwa dalej, dzięki Panom Dj-om pamiętamy o wspaniałej zabawie, którzy dołożyli

    wszelkich starań by goście bawili się najlepiej.. Super oczepiny… Super dopasowali się z muzyka do ludzi…

    Gorąco polecamy każdemu kto chce przeżyć niezapomniane chwile, gdzie bawią się i starzy i młodzi do białego rana

    i nie maja dość …

    Marta i Łukasz Dziękują jeszcze raz…

  17. Bardzo dziękujemy za niesamowitą zabawę w trakcie naszego wesela 🙂 Na szczególną uwagę zasługują zabawy, które zostały zorganizowane i przyniosły naprawdę dużo śmiechu. Panowie cały czas pilnowali też aby wszystko przebiegało tak jak trzeba. Nie pomyślelibyśmy, że od tylu osób usłyszymy, że to było najlepsze wesele na jakim byli 🙂

  18. Dziękujemy za cudowne wesele:) było idealnie:) goście zadowoleni 🙂 zabawy w trakcie wesela idealnie dobrane:)muzyka dla każdego i dla młodego i starszego:)
    jeszcze raz bardzo dziękujemy 🙂 Pozdrawiamy Beata i Dawid:)

  19. Dziękujemy za profesjonalną oprawę muzyczną, zarówno my, jak i nasi goście bawiliśmy się fenomenalnie. Wiele razy zastanawialiśmy się, czy zdecydować się na saksofonistę, jednak to był bardzo dobry wybór! Utwory wykonane z saksofonem zabrzmiały świetnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni, będziemy polecać Waszą trójkę wszystkim znajomym i mamy nadzieję, że spotkamy się jeszcze nie raz! 🙂

  20. Panie Andrzeju, dziękujemy za Mega profesjonalne podejście do sprawy :)), było cudownie, osobiście uważam, że pan Andrzej to osoba do tańca i do różańca… także jeśli szukacie ogarniętego DJ, KTÓRY DODATKOWO ŚPIEWA…, i wie jak w danej sytuacji trzeba się zachować to dobrze trafiliście, ja jestem zachwycona! wszystkie moje prośby i uwagi co do spisu piosenek, kolejności, AKORDEONU, SAKSOFON, dedykacje, konkursy, wszystko na najwyższym poziomie! SZCZERZE POLECAM. Trio idealne.

  21. Fantastyczna zabawa – każda ciotka mówiła, że nie była na lepszym weselu. Goście tańczyli jak szaleni przy 30 stopniowym upale na sali. Genialnie prowadzone zabawy (oczepiny zapamięta każdy, kto cokolwiek z wesela pamięta), świetny dobór muzyki. Bardzo polecamy i pozdrawiamy Panią grającą na saksofonie.

    Dzięki Wam ten wieczór przejdzie do historii 🙂

    Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy,
    Maciek i Kasia

  22. Minął już miesiąc a nasi goście jak się z nami spotkają to tylko jest temat wesela i pochwał dla Panów DJ-ów. Wszyscy byli pod wrażeniem pomysłowości podczas zabaw i doboru muzyki dla wszystkich pokoleń od najmłodszych (świetna zabawa dla dzieci) po naszych dziadków którzy uwielbiają walce, polki, oberki i inne. Polecamy wszystkim którzy szukają kogoś ogarniętego w tym temacie. Panowie jeszcze raz bardzo dziękujemy 🙂

  23. Witam. Serdecznie dziękujemy za super zabawę. Nasi goście byli zadowoleni z tak zorganizowanej oprawy muzycznej. My jako para młoda jesteśmy zadowoleni, muzyka była tak dopasowana i dobrana dla młodzieży jak i zarowno dla strasznych gości. Wszyscy świetne bawili się na parkiecie. Bardzo DZIĘKUJEMY i szczerze Państwa polecamy naszym znajomym i nie tylko ☺

    Beata i Mariusz 29.10.2016

  24. Dziękujemy BARDZO serdecznie za super poprowadzenie naszego wesela. Zarówno my, jak i goście jesteśmy zachwyceni:) Doskonała muzyka i biesiada. Świetne pomysły na integrację. Nie wyobrażam sobie, że mogłoby być lepiej…BARDZO GORĄCO POLECAMY !!! Edyta i Krzysztof 24.09.2016 :)))

  25. Wielkie ukłony i podziękowania za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela. Wszystko przebiegało zgodnie z naszymi ustaleniami. Panowie jesteście zgranym duetem, my i nasi goście jesteśmy pod wielkim wrażeniem. Jeszcze raz dziękujemy i polecamy wszystkim. Ewa i Dominik 06.05.2017

  26. Najlepszy DJ polecamy gorąco! Genialny pan umie wyciągnąć z opresji 🙂 super zabawy świetny wodzirej tylko polecać 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *